Kategorije
Uncategorized

Poziv na online radionicu za mlade: Provedba projekata za početnike_ce

Poziv na online radionicu za mlade: Provedba projekata za početnike_ce

Inicijativa mladih za ljudska prava poziva vas na radionicu

Provedba projekata za početnike_ce

Četvrtak 24.2.2022. 10:00-12:00,  ZOOM platforma

Ova online radionica namijenjena je  mladima između 18 i 30 godina s ciljem informiranja i stjecanja znanja i vještina za provedbu projekata

O čemu ćemo govoriti na radionici?

Sudjelovanjem na ovoj radionici steći ćete praktična znanja i vještine koje su vam potrebne za uspješno provođenje projekata. Ako nikad niste imali iskustvo provedbe projekata- ova radionica je za vas! Ako trenutačno provodite projekt, ali i dalje postoje pitanja na koje ne znate odgovor- ova radionica je za vas!

Tijekom dvosatne radionice potrudit ćemo se odgovoriti na sva vaša pitanja i dati vam “recept” za uspješnu provedbu projekata. Iako će naglasak biti na provedbi, moramo imati na umu da je provedba neodovojiva od pisanja prijavnice prije samog početka, kao i od izvještavanja na samom kraju projekta. Predstavit ćemo vam tijek upravljanja projektnim ciklusom i objasniti korelaciju između faza projektnog ciklusa: PRIJAVA – PROVEDBA – IZVJEŠTAVANJE.

Fokus radionice bit će na sljedećim točkama: CILJEVI; AKTIVNOSTI; INDIKATORI; HODOGRAM; BUDŽET

Nakon što savladate ove stavke, bit ćete spremni za samostalnu provedbu projekta!

Kako se prijaviti?

Prijaviti se možete ovdje: https://forms.gle/MF3P4LDEQJ3vpkoE6

Broj prijava je ograničen, a prednost pri odabiru imat će mladi koji iskažu veći interes za temu.

Prijaviti se možeš ispunjavanjem ovog prijavnog obrasca do srijede, 23. 2. 2022. do 15 sati .

Prijavitelji_ce koji će biti odabrani za sudjelovanje, bit će o tome obaviješteni mailom najkasnije do 17 sati istoga dana, te će data dobiti i  link za događaj.

Za dodatna pitanja i informacije slobodno nam se obrati na email [email protected].

O projektu

Ova aktivnost dio je projekta POJAM – Partnerstvo za održivo jačanje aktivizma mladih. Projekt se provodi u okviru programa Erasmus+ Ključna aktivnost 2: Strateška partnerstva u području mladih. Cilj projekta je ojačati ulogu mladih u direktnom utjecaju na politike koje se na njih odnose, kao i omogućiti im razvoj cjeloživotnih vještina koje će im olakšati odgovorno i aktivno sudjelovanje u društvu i motivirati ih za razvoj vlastitih projekata i inicijativa. Projekt provode Inicijativa mladih za ljudska prava (Hrvatska), Gong (Hrvatska), Omladinski centar CK13 (Srbija) i Danes je nov dan (Slovenija).

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)